Afrim krasniqi online dating

by  |  03-Aug-2016 05:44

Sot ajo eshte nje nga lagjet e shumta te qytetit tone.Por dhe vendi me unikal ne Fier, Shqiperi a Europe.I njohur dhe me disa emra te tjere si: Afrim I ri, SMT-ja, Bonifikim, Serat, Komuna qender, et j.

afrim krasniqi online dating-76

2Kozmai lindi ne 3 Tetor 1937 ne familjen e Gjeko Mones, ne ate kohe kur qyteti I Fierit kishte vetem dy vjet qe kish hyre ne analet e historise se Shqiperise.

Kryengritja e tij si levizja me e fuqishme kunder monarkise kishte lene gjurme te pashlyeshme ne kete qytet.

Familja e tij Monallaret ishte nje nder me te vjetrat dhe nga me te nderuarat ne Qenas, Fier dhe rrethinat e tij.

Prinderit e Kozmait shquheshin si njerez te mire, te ndershem dhe punetore.

Nderkohe qe “peripecite” nuk do ta linin te ndiqte rutinen e zakonshme te nxenesit.

Afrim krasniqi online dating

User
online matrimonial gay online personals best site for lesbian 60s dating sites...online dating gay sites - lez dating christian datingsite. single black women dating lesbians date site dating site black. singles over 60 dating site 100 free lesbian dating site: dating websites for black professionals find single lesbians. dating for elderly free gay chatting site: islamic marriage website islam dating website, ...…
dating sites emergency services

Community Discussion